Новини


Трохлюк Н. Березне на Волині. Світлини Митрофана Янцевича

Розділ: Нові книги

Трохлюк Н. Березне на Волині. Світлини Митрофана Янцевича / Н. Трохлюк ; Березнівський краєзнавчий музей. – Рівне : Волинські обереги, 2023. – 128 с.

Анотація: Фотоальбом про містечко Березне та його мешканців через призму світлин Митрофана Янцевича. Видання дозволить доторкнутись до локальної історії провінційного Березного, відкрити для себе минуле століття разом із його мешканцями. Місцевий фотоаматор зафіксував не лише краєвиди старого міста, але й зумів передати важливі моменти життя та ідентичність його жителів. У виданні оприлюднено 150 знімків, відібраних з понад тисячі фотографій переважно з фондової колекції Березнівського краєзнавчого музею. Серед їх числа учасники різних свят та дійств, краєвиди тогочасного міста, фотоетюди ближніх і дальніх сіл, деталі одягу, які можуть зацікавити етнографів, краєзнавців, науковців, колекціонерів, усіх тих, хто цікавиться минувшиною.

Ознайомитися з книгою Наталії Трохлюк «Березне на Волині. Світлини Митрофана Янцевича» можна у відділі краєзнавчої літератури Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

2024-01-16